Какво е биорезонанс?
  |

  Какво е биорезонанс?

  Основната роля на биорезонанс е да коригира различни функции и системи в организма чрез използването на електромагнитно излъчване.

  Самите електромагнитни вълни имат определени параметри, за да могат правилно да взаимодействат с биоритмите на човешкото тяло. Въздействието се основава на индивидуалния избор на определена честота с цел да се засилят физиологичните процеси, както и да се хармонизират и стабилизират всички процеси в човешкото тяло. Тези честоти представляват слаби електромагнитни сигнали. BRD (биорезонансната диагностика) е създадена чрез нови информационни технологии, базирани на най-новите постижения и открития във физичните и биологичните науки. С помощта на биорезонанс могат да бъдат установени причините за дадено заболяване и да бъде поставена диагноза дори!

  Физикът Н. Е. Введенски преди повече от 100 години открива колосален диапазон от ритми, които нервно-мускулната система проявява по време на движение. До това откритие той достига поради дългогодишните си опити върху нервно-мускулния апарат. Введенски установява съществуването на ритмичната природа на нервно-мускулната тъкан. Той открива също, че невроните и мускулните клетки представляват основно протеинови структури, чието естествено състояние е здравословното състояние, и извършването на работа като свиване например, изисква момент за възстановяване на работоспособността им.

  Когато дадена протеинова молекула предизвиква движение на мускулите, в следващия момент започват да протичат процеси по нейното възстановяване до естественото й здравословно състояние. Вибрациите на тази модекула са същите ритми, които могат да бъдат измерени с помощта на биорезонанс.

  Също така той установява, че различните компоненти на човешкото тяло – органи, клетки, всякакви образувания вътре в клетките, ензими и т.н., изпълняват функциите си в определен ритъм и със собствена честота. Обхватът на тези честоти има резонансна крива при определена стойност на pH и определена интензивност на водородните йони. Честотата е десетки гигахерци, а нервно-мускулното влакно функционира на честота 100-150 херца.

  И така, Введенски представя организма ни като полифоничен орган, който възпроизвежда едновременно няколко мелодии. И за който трябва да се грижим подобаващо чрез биорезонансна терапия, излъчвайки различни честоти.

  Подобни статии

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *