Условия за Тестване с Биорезонансна диагностика

Условия за Тестване с Биорезонансна диагностика Напиши коментар

Вижте какви са условията за тестване и изискванията към участниците, желаещи да се подложат на биорезонансна диагностика

1. Необходим е добър контакт между кожата и електрода, без да се увеличава или намалява налягането. Няма как да се извършат измервания, ако повърхността на кожата, върху която са нанесени електродите е раздразнена или повредена (абсцеси, отворени рани и други).

2. Забранено е използването на гелове – това променя електролитните свойства на кожата!

3. Ако имате метални електроди: Необходимо е електродите да са почистени с почистващ агент, за предпочитане сапунена вода или антисептик (внимавайте да не попадне влага на местата, където електродите са свързани).
Плочите и електродите се дезинфекцират с памучна гъба или платнена салфетка, обработена с антисептичен разтвор, почистващ препарат и препарат за съдове. За да изсушите плочите на краката, използвайте хартиени и платнени кърпи или конвенционално въздушно сушене.
Ако имате електроди за ЕКГ (щипки), тогава мястото на контакт с кожата се третира с антисептик.

4. Челото, ръцете и краката на кандидата трябва да бъдат чисти. Излишната пот и козметиката трябва да бъдат отстранени.

5. Препоръчително е по време на тестването кандидатът да не е бил гладен. Най-доброто време за преглед е 2 часа след хранене. Не се препоръчва да се пие алкохол 2-3 дни преди изследването. В деня преди прегледа не трябва да пиете кафе, силен чай, енергийни напитки и пикантни ястия. Непосредствено преди прегледа не трябва да ядете шоколад, цитрусови плодове или дъвки.
Приемането на лекарства, които могат да бъдат отменени безболезнено за участника в теста, трябва да бъдат спрени един ден преди изследването. Тези лекарства, които се приемат от кандидатите по здравословни причини, дълго време не оказват значително влияние върху диагнозата (с изключение на хормоналните лекарства). Трябва да се има предвид, че антибиотиците, сулфонамидите, хормоните имат продължителен ефект и могат да повлияят резултатите от измерването дълго време след приложението. Но не е необходимо да се отменят жизненоважни лекарства преди тестване.

6. В навечерието на експресната сесия е необходимо да се изключи контакт с химически активни вещества (лакове, бои, разтворители). Препоръчително е да не пушите в деня преди сесията (ако това не причинява стрес за тестваното лице). Не е препоръчително жените да се подлагат на преглед по време на менструация.

7. Кожата ви трябва да бъде чиста, здрава, без признаци на възпаление и механични повреди. Преди биорезонансната диагностика не се препоръчва използването на лечебни и козметични кремове и мехлеми. Прекалено влажната кожа трябва да се изсушава със салфетка и да се суши хидратирана.

8. Препоръчваме облеклото ви да бъде от естествени тъкани. Преди биорезонансната диагностика е необходимо да се премахнат всички бижута и метални предмети. Изключете мобилния телефон или го извадете на разстояние от 1,5 м.

9. Най-доброто време за преглед е първата половина на деня.

10. По време на диагностиката НЕ трябва да правите резки движения.

11. По време на диагностиката НЕ трябва да говорите.

12. По време на диагностиката в периметър 1м – 1,5м не бива да има друг човек, за да не повлияе на резултатите ви чрез биоенергийното си поле.

13. Препоръчваме ви да приемете достатъчно количество вода, защото по този начин организмът става „по-прозрачен“ за биорезонансната диагностика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0