Цени и условия за доставка

Цени и условия за доставка

Всички поръчки направени в онлайн магазин www.za-teb.net се изпращат с куриерски фирми ЕКОНТ, СПИДИ и EasyBox (по избор на клиента).

     

 

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

Цената на доставката е според тарифните планове на куриерските фирми (Спиди, Еконт или EasyBox). При финализиране на поръчката в онлайн магазин www.za-teb.net , Потребителят ще получи  автоматично изчислена цената на доставката  с избраната от него куриерска фирма.

Цената на доставка се изчислява отделно от цената на поръчания продукт.

За поръчки над 100.00 лв. доставката за територията на България е БЕЗПЛАТНА до офис на куриер.  

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, моля изберете опцията Доставка до Офис на куриера!

 

ОБРАБОТКА НА ПОРЪЧКИ И СРОК НА ДОСТАВКА:

Всяка направена поръчка в онлайн магазин www.za-teb.net се потвърждава с телефонно обаждане от страна на Доставчика. Поръчки, които не са потвърдени с телефонно обаждане НЯМА да бъдат изпълнявани. На посочения от Потребителя имейл адрес, Доставчикът ще изпрати информация за статуса на поръчката.

Поръчки направени до 16:00 ч. в работни дни, се обработват и изпращат на същият ден;

Поръчки направени след 16:00 ч. в работни дни, се обработват и изпращат на следващият работен ден;

Поръчки направени през почивни, празнични и неработни дни се обработват и изпращат на следващият работен ден.

Срокът за доставка е от 1 до 5 работни дни, а понякога за някои по-специфични продукти, срокът на доставка може да бъде и до 10 работни дни, за което ще бъдете уведомени по телефона или по имейл.

Ако желаете да получите Вашата поръчка на по-късна дата, моля отбележете това към поясненията в поръчката.

Всички пратки се изпращат с опция преглед.

 

* Онлайн магазин www.za-teb.net НЕ носи отговорност за куриерските услуги и за техните срокове на доставка, а единствено за обработването и изпращането на поръчките.

* В периоди на промоции, намаления или по-голяма натовареност Онлайн магазин www.za-teb.net си запазва правото на промени по условията за обработка и  доставка, без да уведоми предварително клиентите за това.

При извънредни обстоятелства Доставчикът си запазва правото да удължи сроковете за доставка.

Стоката се предава на адреса за доставка на Потребителя или на трето лице – представител на Потребителя, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Потребителя. При предаване на стоката Потребителят или третото лице – представител на Потребителя подписват придружаващите я документи, служещи като потвърждение за доставката на стоката. В случай, че Потребителят не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената стока. Потребителят може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по доставката. В този случай започва да тече нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.

ПЛАЩАНЕ

Фирма МАЦАНИКА ЕООД приема плащания чрез Наложен Платеж и по Банков път. 

При заплащане в брой, с наложен платеж, на поръчаните и доставени стоки и/или услуги, Потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на www.za-teb.net или на неговият представител/подизпълнител, извършващ доставката на поръчаната стока, пълната й стойност, съгласно потвърдената поръчка. При плащане с Наложен платеж, Потребителят трябва да запази касовата бележка, която ще получи от куриера. С касовата бележка от куриера Потребителят може да осъществява връщане на продукт и рекламации към Доставчика.

При заплащане по банков път, Потребителят заплаща сума, равна на стойността на поръчаната стока, съгласно потвърдената поръчка, по банковата сметка на МАЦАНИКА ЕООД, посочена в генерираната фактура и едва след като плащането бъде потвърдено и съответната сума постъпи по банковата сметка на МАЦАНИКА ЕООД, www.za-teb.net изпълнява доставката на поръчаните стоки и услуги.

При заплащане чрез виртуален ПОС терминал, Потребителят заплаща сума, равна на стойността на доставяната стока, съгласно потвърдената поръчка, чрез виртуален ПОС терминал и едва след като транзакцията на плащането бъде потвърдена, www.za-teb.net изпълнява доставката на поръчаните стоки и услуги.

Всеки продукт се изпраща с изготвена от Доставчика стокова разписка.

Всеки Потребител, който желае да получи фактура, следва да отбележи това в своята поръчка.

В случаите на непотърсена поръчка от клиент, без значение от причината, когато пратката е върната към нас за наша сметка, ние ще поискаме предплащане при следваща поръчка.

 

0