Често Задавани Въпроси

Последно обновяване: 01.11.2023

Как да направя поръчка?

Избери желаните от теб продукти, добави ги в кошницата, като натиснеш бутона ДОБАВИ В КОЛИЧКА. След това отиди на иконата с количка в горния десен ъгъл. Ако имаш код за отстъпка, въведи го в полето Код за отстъпка и натисни Прилагане на промо код.

След това натисни бутона КЪМ ФИНАЛНАТА СТРАНИЦА. Въведи данните си за доставка и избери метода на плащане. Остана само да натиснеш бутона ПОРЪЧВАНЕ. Очаквай след това имейл на пощата, която си въвел/а, за да си сигурен/а, че си завършил/а поръчката си.

Мога ли да направя поръчка без да имам регистрация?

Да, можеш да направиш поръчка бързо и лесно само с един клик. За целта кликни върху бутона КУПИ С ЕДИН КЛИК. Ще се появят полета, в които да въведеш телефонният си номер, както и име и имейл. След това очаквай обаждане от нас, за да уточним поръчката ти и условията за доставка.

Как мога да проверя статуса на поръчката ми?

Когато направиш поръчка, ще получиш потвърдителен имейл, който указва, че сме получили поръчката и я подготвяме за изпращане. Преди да изпратим поръчката, ще се свържем с теб по телефона за потвърждение. След като изпратим поръчката, автоматично ще получиш допълнителен имейл.

Ако не си сигурен/а, че си завършил/а правилно поръчката си и не получаваш имейл от нас, моля свържи се с нас на телефон (+359) 876 203 111 или ни пиши на butik@za-teb.net.

Ще получа ли обаждане за потвърждение на поръчката?

Да. Когато поръчката ти бъде регистрирана в системата ни, ние ще се свържем с теб по телефона за потвърждение.

Обикновено това се случва в рамките на няколко часа, след като си направил/а поръчката си.

Колко ще ми струва доставката?

Доставка до офис на Спиди – около 5,20 – 5,30 лв.
Доставка до офис на Еконт – около 6,00 – 6.50 лв.
Доставка до адрес – около 6.90 – 7,20 лв.

Ако си направил поръчка на стойност над 1оо лв, доставката до офис на куриер е безплатна.

Има ли безплатна доставка?

За поръчки над 100.00 лв. доставката за територията на България е БЕЗПЛАТНА до офис на куриер.

Има ли опция ПРЕГЛЕД при получаване от куриер?

Да, всички наши пратки се изпращат с опцията „преглед преди плащане“. Хубаво е да се възползваш от нея, за да може ако има разминаване в поръчаното и полученото, да не приемаш пратката. Така тя ще се върне при нас, а ти ще може да направиш нова поръчка.

Как мога да променя или откажа своята поръчка?

За да промениш или откажеш своята поръчка, е необходимо да се свържеш с нас възможно най-бързо, като ни предоставиш данните си – номер на поръчка, мобилен номер или email, и да опишеш желаните промени по поръчката.

Ако пратката вече е предадена на куриер, няма да можем да откажем поръчката през системата ни, но може да откажеш да приемеш пратката от куриера.

Направих поръчка през онлайн магазина, но пратката ми не пристига. Защо?

Една от възможните причини за това е незавършената поръчка. Когато завършиш правилно поръчката си, трябва да получиш автоматичен имейл от нас, че сме получили поръчката, и че тя се обработва. Също така трябва да получиш телефонно обаждане от нас, с което потвърждаваме изпращането на поръчката ти.

Ако не получиш имейл и обаждане след завършване на поръчката, то тя не е завършена или си въвел/а грешен имейл или телефонен номер.

Имате ли физически магазин и мога ли да пазарувам там?

Офисът ни в Пловдив се намира на ул. Силистра 28Е.

Ако желаете да ни посетите, е необходимо да се свържете с нас по телефона, за да Ви очакваме.

Мога ли да взема поръчката си директно от офиса в Пловдив?

Да. Можеш да заявиш по телефона, че желаеш да получиш продуктите си на място в нашия офис, който се намира на адрес: ул Силистра 28Е.

Как мога да заплатя при поръчка в онлайн магазина?

Можеш да заплатиш сумата за направената поръчка както с Наложен платеж, така и по Банков път.

Ако изпитваш затруднения, не се колебай да се свържеш с нас на телефон (+359) 876 203 111 или на butik@za-teb.net.

Как мога да върна поръчката, която съм направил/а?

Имаш право да върнеш закупената стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. Повече за връщането прочети ТУК.

Как да ползвам код за отстъпка?

Когато добавиш избраните от теб продукти и влезеш в количката, там ще намериш поле КОД ЗА ОТСТЪПКА, в което може да въведеш кода и системата автоматично ще намали сумата от количката.

Ако имаш проблеми с прилагането на кода, свържи се с нас на телефон (+359) 876 203 111 или на butik@za-teb.net.

Как да променя адреса за доставка?

Ако поръчката ти още не е обработена и не сме се свързали с теб за потвърждение, моля свържи се с нас на телефон (+359) 876 203 111 или на butik@za-teb.net, за да направим необходимите промени.

0