Пълен Тест + Избор на Лекарства

[Пакет] Избор на Лекарства + Пълен Тест | 79 лв Напиши коментар

Този ПАКЕТ включва ПЪЛЕН ТЕСТ НА ЗДРАВОСЛОВНОТО СЪСТОЯНИЕ (ВИЖТЕ ТУК) + ТЕСТ ЗА ИЗБОР НА ЛЕКАРСТВА, чрез който можете да разберете дадено лекарство или хранителна добавка колко ефективно се усвояват от вашия организъм.

По-долу ще видите един примерен ТЕСТ ЗА ИЗБОР НА ЛЕКАРСТВА, който показва дали даден медикамент, лекарство или хранителна добавка се усвоява достатъчно ефективно от вашия организъм.


Тип на отчета: Избор на лекарства

*Този доклад се формира на принципа на математическото моделиране на базата на тестове за здравето на органите и системите на тялото, с възможност за визуализиране на средния показател за предполагаемия ефект на тестваното лекарство върху тялото.


Ето го контейнера на уреда Web Wellness, в който се поставят лекарствата и хранителните добавки. След като се постави хапчето или хранителната добавка, се пуска тест за около 90-100 секунди и програмата дава точен резултат до каква степен конкретното хапче или добавка се усвоява ефективно от организма.

Другият начин за тестване дали организма приема ефективно дадено лекарство, медикамент, хранителна добавка, е чрез избор от падащото меню в базата данни, която е изключително богата на различни брандове и медикаменти. В този случай не е необходимо да имате в наличност медикамента със себе си. Достатъчно е да знаете точното му наименование и бранд, за да го заложим в програмата преди теста. На следващото изображение ще откриете повече информация:

Кликнете върху бутона по-долу и резервирайте своя час за биорезонансна диагностика още сега:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0