отслабване без гладуване

Отслабване без гладуване – ето как Напиши коментар

Повечето хора свързват процеса на отслабване с глад.

Истината обаче е, че ако приемаме само бедни на калории храни, като зеленчуци, например, това ни кара да изпитваме постоянен глад, което води до провал в диетата в дългосрочен план.

Ето няколко съвета за балансирано и здравословно отслабване:

  1. Поставете си изпълними цели. Стремете се към постепенна загуба на тегло, вместо да се опитвате да отслабнете бързо. Загубата на 1-2 кг на седмица се счита за здравословна.
  2. Пийте достатъчно вода. Понякога чувството на глад може да бъде объркано с жажда. Водата засилва метаболизма и да подпомага загубата на тегло.
  3. Включете повече протеини в храненето. Храносмилането и усвояването на протеините изисква повече ресурс от организма, което изгаря допълнителни калории. Протеините дават много енергия и усещане за ситост по-дълго. Освен това ускоряват метаболизма и спомагат за отслабването и изграждането на мускулна маса.
  4. Обърнете внимание на междинните хранения. Изберете здравословни, нискокалорични закуски, когато имате нужда от подсилване между храненията. Наблегнете на плодове, сурови зеленчуци, кисело мляко или шепа ядки.
  5. Увеличете приема на плодове и зеленчуци. Включете разнообразие от плодове и зеленчуци в диетата си. Те са с ниско съдържание на калории и високо съдържание на фибри, което помага да се почувствате сити, без да консумирате излишни калории.

Препоръчваме ви:

LR Figuactive Троен Микс Комплект за Лесно и Ефективно Отслабване

  • Лесно и вкусно постигане на желаната фигура
  • 100% веган, подсладени със стевия, само натурални аромати
  • Високо съдържание на фибри – сред които семена от псилиум
  • Високо съдържание на протеини – от грах, соя и бакла
  • Без лактоза, глутен*, палмово масло, изкуствени оцветители и подобрители на вкуса

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0