Биорезонансна Диагностика и Терапия в Домашни условия

Биорезонансна Диагностика и Терапия в Домашни условия

Биорезонансна диагностика за тестване у дома, придружена с мощна биорезонансна терапия за по-добро здраве

Често не се замисляме за количеството токсини в тялото ни и техния ефект върху нашето здраве и благополучие. За да решим проблемите си, най-често купуваме лекарства от аптеките, прехвърляйки отговорността за нашето здраве върху фармацевти и хапчета. По този начин се борим със симптомите, но не и с ПРИЧИНИТЕ за заболяванията.

Но как да прочистим организма си от токсинипаразити и да си помогнем за преодоляване на хроничните заболявания?

Човешкият организъм има невероятни механизми, с помощта на които съумява да постигне равномерно натоварване, регулация и почивка. Всяка смущаваща вибрация като алергени, бактерии, токсини, вируси, паразити и други, може да наруши естествения баланс и състоянието на хомеостаза в организма.

И тук идва на помощ методът биорезонансна диагностика, с помощта на който се откриват тези вредни за тялото вещества, съединения и токсини.

Вижте това кратко видео представяне на два изключително полезни уреда, които са предназначени предимно за използване в домашни условия. Чрез уреда Life Expert Profi можем лесно и бързо в рамките на 2 минути да тестваме организма си чрез биорезонансна диагностика. А чрез уреда Life Balance можем да приложим подходящата биорезонансна терапия. По този начин влияем на организма си и да подобряваме значително здравето си:

Устройството Life Expert Profi дава изключително подробна информация относно функционалното състояние на организма за 47 органи и системи.

Това, което го отличава от конкурентите си е, че след извършване на биорезонансна диагностика, не е необходима намесата на лекари и доктори. В замяна на това, компанията Web Wellness се е погрижила да създаде огромна база данни от препоръки и биорезонансни терапии, от които да се възползвате само с няколко клика, генерирайки подходящата програма за биорезонансна терапия и изпращайки я към вашето устройство Life Balance.

От своя страна, Life Balance е уред, който излъчва определени електромагнитни вълни. По този начин се погрижи за организма ни чрез силата на биорезонанса.

Устройството работи съвместно с уеб клиниката на устройството LIFE EXPERT PROFI. В тази web клиника има вградени безброй програми, състояния, препоръки. Те представляват мощен софтуер, грижещ се за вашето благосъстояние по най-правилния и безопасен начин.

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *