Тествайте Безплатно Продуктите ни

безплатно тестване на продукти

Za-Teb.Net – център за Безплатно тестване на продуктите на компания LR Health & Beauty

Адрес на офиса ни: гр. Пловдив, ул. Силистра 28Е

Заповядайте в нашия Център за тестване на целия асортимент продукти на компания LR в Пловдив, където можете НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО да опитате от вкусовете на нашите гелове за пиене алое вера, витамините ни, кремовете за лице, ръце и тяло, уредите ни за професонално почистване на лицето в домашни условия, както и за професионални процедури за подмладяване. Докоснете се също така и до ароматите на етеричните масла и парфюмите от компания LR.

Това ще ви помогне да направите по-лесно своя избор, когато желаете да направите луксозен подарък на себе си, или пък да зарадвате любим човек!

За да заявите безплатно тестване на продуктите на LR, е достатъчно да попълните Име, Имейл и Телефон във формата, която виждате, както и конкретна Дата и Час, а ние ще се свържем по телефона с Вас за потвърждение.

Адрес на офиса ни: гр. Пловдив, ул. Силистра 28Е

Безплатни anti-age процедури

Тествайте безплатно нашите Anti-Age процедури с уредите Zeitgard на компания LR Health and Beauty

Луксозната антиейдж грижа с продуктите на LR ни дава невероятно усещане за чистота на кожата на лицето. Компания LR винаги се стреми да бъде иновативна в технологиите за грижа за лицето и по този повод предлага цяла серия наречена LR ZeitGard Pro за професионална anti-age грижа в домашни условия.

Чрез тази серия се постигат чудесни резултати при почистване на мъртвите клетки от кожата на лицето чрез електрическата четка ZeitGard и почистващия тоник към нея. Почистването е до 10 пъти по-ефективно от обикновения пилинг и отнема само 1 мин на ден! За още по-ефективно справяне с по-проблемна кожа, имаме на разположение ултразвукова приставка към уреда ZeitGard, чрез която изключително ефективно се почистват проблемните участъци по кожата на лицето.

Кремовете от серията NanoGold и Beauty Diamonds ни даряват с прекрасна грижа против стареене и съдържат активни съставки, които заради ултразвуковата приставка на уреда ZeitGard достигат до по-големи дълбочини на кожата и да разгръщат действието си точно там, за да забавят процеса на стареене.

Уредът Цайтгард може да се ползва и с приставката за масажиране на проблемните участъци по бедрата, коремчето и други, за да се стегне кожата и да стане по-еластична.

Възползвайте се от БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ на цялата серия против стареене в нашия офис в гр. Пловдив.

Тествайте безплатно ароматите от серията с етерични масла Soul of Nature на компания LR Health and Beauty

В основата на ароматерапията е залегнала идеологията, че с ароматите не се лекуват симптомите на болестта, а се оказва благотворно действие върху целия организъм. Изборът на конкретно масло е комплексен и зависи основно от проучените и описаните ефекти, които се очакват след прилагането му.

Ароматерапия е изследвана и прилагана върху широк спектър от здравословни проблеми, включително някои тежки заболявания, при които се прилага като допълнителна терапия с благоприятни резултати. Ето няколко примера:

  • Хроничен стрес и безпокойство
  • Паническо разстройство
  • Депресия
  • Безсъние и общи проблеми със съня
  • Болки в ставите и мускулите
  • Дихателни възпаления
  • Проблеми с хранителния тракт
  • Синдроми, съпътстващи менопаузата
  • Кожни проблеми и възпаления
  • Хронична умора

Възползвайте се от БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ на цялата серия Soul of Nature в нашия офис в гр. Пловдив.

Безплатно тестване ароматерапия
Безплатно тестване гелове

Тествайте безплатно вкуса на Геловете за пиене Алое Вера на компания LR Health and Beauty

Доказано е, че над 95% от болестите се появяват вследствие на нарушен метаболизъм. Малцина са тези, които успяват да се хранят здравословно, под режим, да елиминират стреса и да са максимално предпазени от външни атаки.

Именно затова е изключително важно да се грижим за подобряване на метаболитните процеси в нашия организъм докато сме здрави. По този начин създаваме предпоставка нашето тяло да бъде защитено, силно, отблъскващо вирусите и справящо се със всякакви външни атаки.

Тук на помощ идват геловете за пиене Алое Вера от компания LR, чрез които много мощно и ефикасно подобряваме метаболизма си, прочистваме шлаките и наслагванията в кръвоносната система и даваме възможност на тялото ни да бъде в пъти по-защитено.

Компания LR предлага Гел за пиене Алое Вера, овкусено в няколко различни варианта, за да бъде  приятно за пиене и за да носи допълнителни ползи заради добавените съставки в алоето.

На място в нашия тестов център можете да се възползвате от напълно безплатна дегустация на различните вкусове на тези напитки, а също така ще ви разясним най-детайлно ползите от техния прием.

Възползвайте се от БЕЗПЛАТНА ДЕГУСТАЦИЯ на всички хранителни добавки в нашия офис в гр. Пловдив.

Тествайте безплатно продуктите за богата грижа за лице и тяло на компания LR Health and Beauty

Компания LR предлага изключително богата гама от различни кремове за богата хидратираща, почистваща и подхранваща грижа за лице, ръце, както и за различни участъци от тялото.

Сериите Aloe Via, които съдържат гел алое вера се грижат по един превъзходен начин за проблемните места по тялото.

Серията Microsilver пък от своя страна е изключително ефективна при упорити проблеми като акне, пъпки, обриви, гъбички, ветилиго и други. Благодарение на съставката Микросребро, тя убива бактериите и елиминира проблемите.

Компания LR Health & Beauty решава редица проблеми чрез своя широк спектър от продукти за грижа за подхранване на косата, пърхот, грижа за устната кухина, проблеми с венците, грижа по време на плаж чрез слънцезащитните продукти, изгаряния, ухапвания от насекоми, диабетни рани, псориазис и много други.

Възползвайте се от БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИЯ на всички продукти за грижа за кожата в нашия офис в гр. Пловдив.

Безплатно тестване на продукти за грижа