,

    Подаръчен Комплект „Релакс и Хармония“

    Код: 26107-2
    Наличност:

    Изчерпан


    Добре дошли в света на перфектната хармония и релакс. Комплектът ви предоставя необходимото спокойствие и хармония, когато се нуждаете най-много от тях.

    115.30 лв.

    Изчерпан

    174.10 лв. за 3 артикул(а)

    Подаръчен Комплект за Релакс и Хармония

    Добре дошли в света на перфектната хармония и релакс.

    100% натурални етерични масла разкриват богатите аромати на природата, прониквайки дълбоко в сетивата ви и създавайки уникално изживяване на релаксация и отпускане.

    Комплектът ви предоставя необходимото спокойствие и хармония, когато се нуждаете най-много от тях. Съдържащ от душ гел и бутер крем за тяло с етерични масла, този комплект ще ви помогне да отпуснете напрежението, да възстановите енергията си и да се почувствате прекрасно. Просто дишайте дълбоко, затворете очи и се потопете в света на хармонията.

    Гривната от аметист, със своите успокояващи свойства, допълва този комплект, за да се насладите на истинска хармония. Тя ще балансира вашата енергия и ще премахне умората в напрегнатото ежедневие. 

    Подарете си моменти на наистина дълбок релакс. Този комплект е ключът към вашия вътрешен мир и хармония.

    Комплектът включва:

     

    Подарете на вашите близки и любими хора моменти на хармония и релакс с този страхотен комплект. Зарадвайте ги със специален и незабравим подарък, който ще им донесе спокойствие, хармония и баланс. 

    Тегло0.500 кг

    Бранд

    LR Health & Beauty Systems

    Най-доброто от природата и науката в едно! Здравето означава подобряване на качеството на живот. LR ви предлага решението за вашето цялостно благосъстояние - здравната философия на LR. Вдъхновени от природата, винаги в комбинация с най-новите познания от научно-изследователската дейност, ние работим върху превъзходни решения за здравето с възможно най-високо качество и ефективност.Защото за LR, вашето здраве е на първо място!

    MBracelets

    MBracelets е бранд, обединяващ грижа за здравето и красотата чрез алтернативни на медицината методи. Асортиментът включва магнитни гривни за високо кръвно, магнитни и турмалинови колани, магнитни стелки, турмалинови яки против шипове, енергийни гривни за чакрите, вендузи за антицелулитни и лечебни масажи, устройства против хъркане, силиконови гъби за почистване на лице и други.Магнитните продукти помагат при: високо кръвно налягане (хипертония); рани, изгаряния; измръзване; слаба имунна система; загуба на сили; следоперационна рехабилитация; главоболие; шум в ушите; безсъние; нарушено кръвообръщение; неврити; травми на гръбнака, невралгии, неврози, парези, тромбофлебит на вени; опорно-двигателната система – остеоартроза, артрити, рани, изкълчвания, болки в ставите, лумбаго и други.

    Въз основа на 0 коментара

    0.0 общо
    0
    0
    0
    0
    0

    Коментирай преди всички “Подаръчен Комплект „Релакс и Хармония“”

    Все още няма коментари.

    0